l’appartement jackie

a hide away and place for growth

L’appartement Jackie is een verborgen plek die in alle rust toch bruist van energie. Het appartement fungeert als ontmoetingsplek voor vrouwen die op zoek zijn naar inspiratie en hun hart en mind durven openstellen. Het minimalistische interieur ademt Japanse sereniteit, met hier en daar een bohemian toets.

Geïnspireerd door de Japanse levensstijl bevindt de lange eettafel in het appartement zich laag bij de grond om beter te kunnen aarden met je innerlijke kracht. Je bent hier welkom voor een Gathering of Masterclass, maar kunt het appartement ook huren.

Wil je een boutique (press) event organiseren of brainstormen met je women tribe? Of verlang je naar een weekendje geborgen in rust? Het appartement beschikt over 1 master bedroom.

Vul onderstaand formulier in voor meer informatie. Op weekdagen kun je L’appartement Jackie reserveren voor een halve of volledige dag. Van vrijdag t.e.m. zondag kun je het appartement boeken voor een weekendje met één of twee overnachtingen.

Prijzen
Half day: 195 EUR incl. BTW
Full day: 295 EUR incl. BTW
Sleepover: 135 EUR/nacht

Incl. water, thee/koffie

Info
Check-in sleepover: 14u
Check-out sleepover: 11u

Locatie
Pieter de Coninckstraat 7, 2600 Berchem

Reserveren kan via Booking.com of AirBNB

by Jackie & Evelyne

your stay is in good hands

Boekingen voor l’appartement Jackie zijn in goede handen bij Evelyne. Zij zal je verder informeren en op de hoogte houden om je arrival zo vlot mogelijk te laten verlopen.

We geven ook graag meer uitleg zodat je zo vlot mogelijk alle ‘inspiring’ hotspots van Antwerpen kan ontdekken.

join the jackie boheme tribe

inschrijven nieuwsbrief