inspo mondays: the rhythmic flow of sisterhood

Inspo Mondays is een traject van minstens drie maanden waarbij we één maandag per maand coworken. We maken tijd en energie vrij om te luisteren en elkaar te helpen. Want beginnen is makkelijk, maar doorgaan is soms moeilijker.

Veel vrouwen ondernemen vaak alleen en vinden niet altijd een antwoord binnen de man-driven ondernemerswereld. Inspo Mondays schept een inspirerend kader voor vrouwen die hun zachte kracht en vrouwelijke energie volledig willen toelaten in hun business.

Elke eerste maandag van de maand beginnen we met een brainstormontbijt geïnspireerd op het Japanse shiritori. We zitten aan tafel als echte soul sisters en werken samen aan elkaars valkuilen en vragen. Tijdens het ontbijt blikken we terug op onze successen van de afgelopen week en bepalen we onze persoonlijke doelen voor de komende. Na het ontbijt start onze coworkdag die doordrongen is van rust en regelmaat.

In een warme, huiselijke setting bouw je elke maandag vanuit innerlijke en externe kracht aan je professioneel verhaal en dat van andere gelijkgestemde zielen. Je krijgt een boost die je de hele werkweek voelt resoneren.  

Een Inspo Monday traject duurt minstens drie maanden en kan zoveel herhaald worden als nodig voelt. Inclusief healthy ontbijt, good vibes.  

Datum: elke eerste maandag van de maand
Uur: 8.30 – 18.00 uur
Prijs: 495 euro excl. btw

Type ticket Prijs Aantal
inspo monday juli – augustus – september 495,00 incl. btw

join the jackie boheme tribe

inschrijven nieuwsbrief